ELS NOSTRES SERVEIS

Language Department compta amb més de 120 col·laboradors de tot el món que poden respondre a les seves necessitats en
qualsevol franja horària. Revisem la nostra base de dades fins que trobem el millor equip de lingüistes per al seu projecte.

TRADUCCIÓ I ADAPTACIÓ

Els nostres lingüistes copywriters no només tradueixen les seves paraules, sinó que les processen i escullen la forma més adequada per dirigir-se al públic de destí per generar un missatge convincent i fàcil d’entendre.

Oferim la solució de localització professional de primera categoria que necessita la seva empresa per assegurar que el missatge arriba amb el rigor i la precisió adequades. Desenvoluparem un equip personalitzat en funció del contingut, l’especialitat, l’objectiu i el pressupost del seu projecte. Perquè cada client és únic i la seva empresa, la nostra màxima prioritat. Tots els nostres projectes de traducció passen per un procés de revisió exhaustiu per assegurar que les necessitats dels clients, així com els nostres estàndards de qualitat s’han assolit.

El nostre procés:

  • El seu gestor de projectes personal li explicarà els procediments, els objectius i les dates d’entrega.
  • Després d’emmarcar correctament el projecte, s’assignarà un equip de lingüistes especialitzats al seu compte.
  • El seu equip personalitzat, que inclou traductor, dissenyador i programador web, si és necessari, prepararà la documentació i proposarà una guia d’estil, els glossaris i els mecanismes de suport tecnològic que s’adaptin als requisits del projecte.
  • El gestor de projectes lliura el text traduït a un segon traductor perquè en faci la revisió.
  • Mitjançant les eines de traducció assistida (TAO), el revisor garanteix la més alta qualitat, revisa el contingut paraula per paraula i comprova que el text sigui consistent en la llengua d’arribada.
  • Els textos finals són retornats al gestor de projectes que és qui realitza l’últim repàs de qualitat abans d’entregar la versió traduïda en el mateix format que l’original.